• Zrównoważony Rozwój
  • Inspiracje
  • Building Tomorrow
  • Nasze sklepy
  • Kulinaria
  • Przepisy
  • Technologie

Przepisy

Leniwe warzywa zimowe na ciepło – przepis na wegetariańską przystawkę z karczochami i aksamitnym sosem

Leniwe warzywa zimowe na ciepło – przepis na wegetariańską przystawkę z karczochami i...

Zimą na naszych stołach przeważają głównie warzywa korzeniowe i kapustne, co nie znaczy, że domowe menu musi być nudne. Z zimowych warzyw możesz wyczarować smaczne i zdrowe posiłki. Wypróbuj nasz przepis na jarzyny na ciepło,...
Czytaj więcej
Zimowy świt w lesie: udko królika w warzywach z sałatką buraczaną

Zimowy świt w lesie: udko królika w warzywach z sałatką buraczaną

Mięso królika jest źródłem wysokowartościowego i łatwo przyswajalnego białka oraz witamin z grupy B. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i cholesterolu oraz korzystną proporcją kwasów tłuszczowych.  Prawidłowa obróbka sprawi, że będzie kruche, miękkie i aromatyczne....
Czytaj więcej
Kulajda, czyli czeska zupa grzybowa z ziemniakami i jajkiem poche

Kulajda, czyli czeska zupa grzybowa z ziemniakami i jajkiem poche

Kulajda to tradycyjna czeska zupa, która jest popularna również w niektórych regionach Polski i Słowacji. Wyróżnia ją aksamitna, gęsta konsystencja, charakterystyczny kwaśny posmak (uzyskany przez dodatek octu lub zakwasu) i aromat grzybów (najczęściej borowików). To...
Czytaj więcej

Pomysł na deser z dyni z salsą owocową i kruszonką

Dynia to danie wszechstronne, które można wykorzystać zarówno do dań wytrawnych, jak i deserów. Charakteryzuje się delikatną słodyczą i bardzo łagodnym aromatem, które dobrze komponują się z większością składników. Aby danie na słodko z dynią...
Czytaj więcej
Przepis na danie z dyni z kapustą zasmażaną i ziołowym sosem śmietanowym

Przepis na danie z dyni z kapustą zasmażaną i ziołowym sosem śmietanowym

Dynia najczęściej wykorzystywana jest jako podstawa kremowej zupy. To delikatne w smaku warzywo może jednak dawać o wiele więcej możliwości kulinarnych eksperymentów. Ma delikatny smak i aromat, a w zależności od sposobu obróbki, może nabrać...
Czytaj więcej
Pomysł na koktajl owocowy i przepis na racuszki z wytłoczyn

Pomysł na koktajl owocowy i przepis na racuszki z wytłoczyn

Sezonowe, lokalne owoce to doskonałe składniki do zrobienia zdrowego koktajlu. Można je połączyć z warzywami, aby wzbogacić ich smak i skład o witaminy i minerały. Dietetyczka, Katarzyna Błażejewska-Stuhr tym razem połączyła słodycz gruszki, malin i...
Czytaj więcej
Sposób podania pieczonej młodej marchewki w miodzie z borówkami od Miele

Młoda pieczona marchewka z miodem i borówkami

Kiedy nadchodzi sezon na młode warzywa, warto po nie sięgać jak najczęściej nie tylko w postaci dodatku do obiadu. Można z nich przygotować wykwintne, a jednocześnie proste i zdrowe przystawki lub przekąski. Szefowa Kuchni Miele...
Czytaj więcej
Domowe batony bez pieczenia

Domowe batony bez pieczenia

Szukasz pomysłu na zdrowe, szybkie i łatwe do przygotowania słodycze? Anna Reguła proponuje odżywczą wersję batonów, które zrobisz w domu bez pieczenia. Jeden ma około 300 kalorii i wypełniony jest bogatymi w składniki odżywcze składnikami,...
Czytaj więcej
Dietetyczna sałatka szparagowa ze skrobią oporną 

Dietetyczna sałatka szparagowa ze skrobią oporną 

Skrobia oporna to składnik, który nie jest w pełni trawiony przez enzymy w naszym układzie pokarmowym, ale przechodzi do jelita grubego, by tam odżywić bakterie jelitowe. Występuje w niektórych rodzajach kasz, otrębach pszennych, nasionach chia...
Czytaj więcej

Pomysł na dynię: medaliony dyni z kawą, kruszonką i chipsami z dyni

Chociaż dynia może wydawać ci się banalnym składnikiem, tak naprawdę jest bardzo uniwersalna i umiejętnie przyrządzona stanowić będzie bazę dla dań słodkich i słonych. Zmienia też smak w zależności od wyboru obróbki termicznej. Upieczona prezentuje...
Czytaj więcej
Przepis na bouillabaisse z pikantnym majonezem rouille

Przepis na bouillabaisse z pikantnym majonezem rouille

Bouillabaisse to słynna francuska zupa rybna, która doczekała się nawet swojej własnej planetoidy. Najbardziej doceniana jest ta pochodząca z Marsylii: pełna owoców morza (często mięsa homara i langusty) i ryb morskich (najlepiej gatunków z Morza...
Czytaj więcej
Jak zrobić stek wołowy z warzywami i grzybami?

Jak zrobić stek wołowy z warzywami i grzybami?

Marzy Ci się stek jak z restauracji? Wbrew obiegowej opinii, danie to nie jest trudne i można je perfekcyjnie przyrządzić w domu (szczególnie gdy w zanadrzu ma się niezawodne, nowoczesne urządzenia Miele). Nasz szef kuchni...
Czytaj więcej
Naleśniki z warzywami i sosem ułożone na talerzu - tytułowa.

Przepis na naleśniki wytrawne z warzywami w sosie holenderskim

Naleśniki na słodko to znana i lubiana opcja śniadaniowa. Dziś zachęcamy Cię jednak do wypróbowania wytrawnej wersji. Przygotuj z naszym szefem kuchni zbilansowany posiłek, który dostarczy ci zarówno węglowodanów, protein oraz witamin i składników odżywczych...
Czytaj więcej
Palony duet: okoń morski i dorsz

Palony duet: okoń morski i dorsz

Częstsze jedzenie ryb na obiad to nie tylko moda wynikająca z popularności pescowegetarianizmu. Ryby mają korzystny wpływ na nasze zdrowie. Są bogate w białko, witaminy i minerały, a także w kwasy tłuszczowe omega-3, które wspierają...
Czytaj więcej

Fine dining w domowym wydaniu – Kurczak Liutika z musem z kurczaka, papryką,...

Piękne kompozycje, nieoczywiste połączenia smakowe, najwyższej jakości składniki – dania fine dining to prawdziwy kulinarny spektakl, tworzony ręką prawdziwego mistrza kuchni. Czy można doświadczyć takich wrażeń we własnym domu? Jak najbardziej. Sprawdź nasz pomysł na...
Czytaj więcej
ALT: Knedle ze słodkim śliwkowym chutney’em i łosoś z sosem holenderskim przygotowane przez szefa kuchni Miele

Knedle ze słodkim śliwkowym chutney’em i łosoś z sosem holenderskim

Łosoś ze słodkimi knedlami? Brzmi zaskakująco, ale dania mięsne i rybne świetnie komponują się ze słodkimi smakami. Sprawdź, jaka jest historia śliwkowego chutney’a – nadzienia pysznych knedli oraz dowiedz się, jak przygotować wyborną i delikatną...
Czytaj więcej
Tarta z zielonymi szparagami i serem Bursztyn

Tarta z zielonymi szparagami i serem Bursztyn

Chcesz zaskoczyć swoich gości niebanalnym, ale prostym daniem? Przedstawiamy przepis na wyjątkową tartę z zielonymi szparagami i serem Bursztyn, która zachwyci nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Czytaj więcej
Szparagowa panna cotta z wanilią i salsą z rabarbaru, truskawek i szparagów – oryginalny i smakowity deser

Szparagowa panna cotta z wanilią i salsą z rabarbaru, truskawek i szparagów –...

Szukasz niebanalnego przepisu na deser, który zaskoczy i oczaruje Twoich gości? Oto propozycja idealna dla Ciebie: szparagowa panna cotta z wanilią, dopełniona salsą z rabarbaru i truskawek.
Czytaj więcej
Arancini z czosnkiem niedźwiedzim, kremem z białych szparagów, parmezanem i nowalijkami – odkryj danie regionalne włoskiej kuchni

Arancini z czosnkiem niedźwiedzim, kremem z białych szparagów, parmezanem i nowalijkami – odkryj...

Zanurz się w świat wyjątkowych smaków włoskiej kuchni regionalnej i przygotuj aromatyczne arancini z czosnkiem niedźwiedzim, kremem z białych szparagów, parmezanem i nowalijkami.
Czytaj więcej
Rozpływający się w ustach kremowy łosoś z pomidorami

Rozpływający się w ustach kremowy łosoś z pomidorami

Łosoś to jedna z najpopularniejszych i najsmaczniejszych ryb dostępnych w Polsce. Jest też niezwykle zdrowy, dzięki wysokiej zawartości kwasów tłuszczowych z rodziny omega-3. To one odpowiadają także za miękkość i soczystość ryby oraz jej delikatność....
Czytaj więcej
Mistrzowskie śniadanie – łosoś z jajkiem, wędzoną cebulą i selerem sous vide

Mistrzowskie śniadanie – łosoś z jajkiem, wędzoną cebulą i selerem sous vide

Dzisiaj chcemy zaproponowaćCi przepis na mistrzowskie śniadanie, przy którym idealnie sprawdzą się innowacyjne urządzeniaMiele. Ten wyjątkowy posiłek z łososiem, jajkiem, wędzoną cebulą i selerem sous vide to połączenie doskonałych smaków i aromatów, które będą ucztą...
Czytaj więcej
Wegańskie wielkanocne bułeczki hot cross buns– wielkanocny treat

Wegańskie wielkanocne bułeczki hot cross buns– wielkanocny treat

Święta to czas niezwykłych aromatów, rodzinnej atmosfery i rozpieszczania się smakami. Sprawdź, jak zrobić wielkanocne wegańskie bułeczki hot cross buns szefa kuchni Miele. Pomogą ci w tym niezawodne urządzenia – piekarnik lub DGC Miele.
Czytaj więcej
Wegański żurek z wędzonym twarogiem, musztardą i tofu – przepis less waste

Wegański żurek z wędzonym twarogiem, musztardą i tofu – przepis less waste

Wielkanoc to czas tradycyjnych potraw, ale to nie znaczy, że weganie muszą zrezygnować z pysznego żurku. Przeciwnie, wegański żurek z wędzonym twarogiem, musztardą i tofu szefa kuchni Miele to doskonała propozycja dla tych, którzy chcą...
Czytaj więcej
Pasztet z kaczki z suszonymi morelami less waste – świąteczne gotowanie bez marnowania!

Pasztet z kaczki z suszonymi morelami less waste – świąteczne gotowanie bez marnowania!

Pasztet z kaczki z suszonymi morelami to doskonały przykład wykorzystania produktów, które mogłyby zostać zmarnowane, a zamiast tego tworzą pyszne danie. Zostało trochę suszonych owoców po wypiekach? Ugotowało ci się za dużo kaszy jęczmiennej? Pozostała...
Czytaj więcej
„Złodziejskie jabłka” – burgery z dżemem jabłkowym

„Złodziejskie jabłka” – burgery z dżemem jabłkowym

Gotowanie to może być prawdziwą przygodą i przyjemnością, szczególnie gdy na stole leżą znakomite składniki, a w całym procesie wspierają cię zaufane i niezawodne urządzenia AGD. Sprawdź jak przygotować smaczne, zdrowe i unikatowe burgery ze...
Czytaj więcej
Filet z łososia jurajskiego z czarną soczewicą, brukselką i skorzonerą

Filet z łososia jurajskiego z czarną soczewicą, brukselką i skorzonerą

Jak gotować smacznie, ekologicznie i zdrowo, a przy tym szybko i bez wysiłku? Klucz to odpowiedni dobór składników i intuicyjne urządzenia AGD. Sprawdź, jak przygotować doskonałą czarną soczewicę z plastrem łososia jurajskiego z brukselkami i...
Czytaj więcej
Pudding ze świątecznej baby drożdżowej z lodami piernikowymi

Pudding ze świątecznej baby drożdżowej z lodami piernikowymi

Po świętach – jak co roku – zostało ci sporo nadprogramowego ciasta, na które nikt już nie ma ochoty? Zamiast je wyrzucać, zrób z nich bazę do pysznego puddingu. Podany z lodami piernikowymi domowej roboty...
Czytaj więcej
Sajgonki z wigilijnego karpia z majonezem śliwkowym

Sajgonki z wigilijnego karpia z majonezem śliwkowym

Karp to obowiązkowa pozycja na świątecznym stole. Często jednak nie udaje się go zjeść w całości podczas wigilijnej wieczerzy, a odgrzewany nie smakuje już tak samo dobrze. Co zrobić z kłopotliwymi resztkami? Nasza propozycja to...
Czytaj więcej
Bułki bao z szarpaną kaczką w sosie z redukcji kompotu świątecznego

Bułki bao z szarpaną kaczką w sosie z redukcji kompotu świątecznego

Bułka bao, czyli tradycyjny chiński przysmak, to doskonały sposób na kreatywne wykorzystanie resztek ze świątecznego stołu. Można ją nadziać zarówno mięsem, jak i warzywami albo… jednym i drugim! Nasza propozycja na poświąteczne less waste party,...
Czytaj więcej
Świąteczna kaczka faszerowana owocami, ziołami i szalotką w sosie z nalewki pigwowej

Świąteczna kaczka faszerowana owocami, ziołami i szalotką w sosie z nalewki pigwowej

Co przyszykować na świąteczny stół, by było pysznie, wystawnie i z klasą? Nasza propozycja to faszerowana kaczka z nadzieniem z aromatycznych pomarańczy i szalotki, soczystych jabłek i ostrego imbiru, z nutą wędzonej śliwki. Wszystko podlane...
Czytaj więcej
Pizza z wędzonym łososiem, kawiorem i crème fraiche

Pizza z wędzonym łososiem, kawiorem i crème fraiche

Pizza kojarzy nam się albo z szybką przekąską, zjedzoną gdzieś w biegu, albo z niezobowiązującym posiłkiem, naturalnie uzupełniającym spotkanie w gronie znajomych. Czy da się zrobić z niej wystawne (a nawet świąteczne!) danie? Miele udowadnia,...
Czytaj więcej
Sałatka z pieczonej dyni z czarną soczewicą, cykorią i jarmużem

Sałatka z pieczonej dyni z czarną soczewicą, cykorią i jarmużem

Dynia sprawdza się nie tylko w pożywnej zupie, wytrawnych plackach czy aromatycznym cieście. Świetnie komponuje się też z sałatkami! Sprawdź, jak zrobić sałatkę z pieczonej dyni z czarną soczewicą, cykorią, jarmużem i orzechami, podkręconą ostro-słodką...
Czytaj więcej
Kluseczki dyniowe z parmezanem

Kluseczki dyniowe z parmezanem

Jesień to czas, w którym na stole niepodzielnie królują dynie. A przynajmniej powinny! Dynia zawiera mnóstwo cennej witaminy A, która działa przeciwzapalnie , dlatego powinna być stałym elementem jesienno-zimowego menu. Na szczęście możliwości kreacji są...
Czytaj więcej
Dyniowe brownie – nowa odsłona klasyki

Dyniowe brownie – nowa odsłona klasyki

Mocno czekoladowe, pachnące i miękkie brownie to idealna propozycja na chłodne, jesienno-zimowe dni. Przegania smutki, poprawia nastrój i sprawia, że nabieramy większej ochoty do działania. Jednak klasyczna wersja tego ciasta może dostarczyć sporo pustych kalorii,...
Czytaj więcej
Rabarbarowy kogel-mogel z bezą i kwaśną śmietaną

Rabarbarowy kogel-mogel z bezą i kwaśną śmietaną

Są takie przysmaki, które mimo upływu lat nigdy się nie nudzą. Jednym z nich jest kogel-mogel – kultowy deser PRL-u, który wielu z nas kojarzy się z domowym ciepłem, babciną miłością i troską. Nic dziwnego,...
Czytaj więcej
Warzywa gotowane na parze z aromatycznym bulionem z obierek i ziół oraz twarogiem z pesto z naci

Warzywa gotowane na parze z aromatycznym bulionem z obierek i ziół oraz twarogiem...

Lekki, ciepły posiłek na bazie warzyw to idealna propozycja dla wszystkich, którzy cenią sobie zarówno walory zdrowotne, jak i smakowe. Intensywne w smaku danie, pełne mieszających się aromatów przypraw i ziół to nasz ukłon w...
Czytaj więcej
Kwiaty cukinii faszerowane czerstwym pieczywem z pastą paprykową i rodzynkami, podane z kompresowaną cukinią i jogurtem z ziołami

Kwiaty cukinii faszerowane czerstwym pieczywem z pastą paprykową i rodzynkami, podane z kompresowaną cukinią...

Delikatne, ale chrupiące. Lekkie, ale bardzo pożywne. Proste w przygotowaniu, a dające niesamowity efekt na talerzu. Faszerowane kwiaty cukinii, bo o nich mowa, to propozycja dla tych, którzy nie lubią w kuchni sztampy i nudy....
Czytaj więcej
Warzywa w tempurze z sosem jogurtowym z pesto z naci marchwi, selera i liści kalarepy

Warzywa w tempurze z sosem jogurtowym z pesto z naci marchwi, selera i...

Warzywa w tempurze z sosem jogurtowym z pesto z naci marchwi, selera i liści kalarepy
Czytaj więcej
Stek z selera w aromacie kawy z prażonymi skórkami z marchewki

Stek z selera w aromacie kawy z prażonymi skórkami z marchewki

Stek kojarzy się głównie z kawałkiem soczystego mięsa (lub rzadziej – porcją odpowiednio przekrojonej ryby), jednak w kuchniach świata coraz śmielej pojawiają się też jego wegańskie wersje. W roślinnym menu brylują przede wszystkim kruche, pieczone...
Czytaj więcej
Stek z kalafiora z kalafiorowym risotto, sosem na pieczonych obierkach warzywnych i surówką z marynowanej kalarepy i selera

Stek z kalafiora z kalafiorowym risotto, sosem na pieczonych obierkach warzywnych i surówką...

Kalafior sprawdza się nie tylko w zupie lub jako dodatek do ziemniaków, przykryty apetyczną chmurką z bułki tartej. Warto spróbować go również w formie… steka! Stek z kalafiora, podany z aromatycznym risotto i surówką, to...
Czytaj więcej
Smażone truskawki z karmelizowanymi szypułkami pod sosem z białego wina i orzechową pianką

Smażone truskawki z karmelizowanymi szypułkami pod sosem z białego wina i orzechową pianką

Truskawki najczęściej serwujemy ze słodkimi dodatkami, ale świetnie komponują się też z wytrawnymi akcentami, np. białym winem. Szukasz inspiracji?
Czytaj więcej
Pieczone ziemniaki jak z ogniska z wiśniami, rzodkiewką i pesto z liści rzodkiewki

Pieczone ziemniaki jak z ogniska z wiśniami, rzodkiewką i pesto z liści rzodkiewki

Miękki, lekko wilgotny, rozpływający się w ustach miąższ otulony cudownie chrupiącą skórką – taki jest idealny ziemniak z ogniska. A gdyby tak lekko go podrasować, przełamać innymi smakami, dodać nieco charakteru? Prosto, wykwintnie i bez...
Czytaj więcej
Karmelizowane morele na toście francuskim, lody z liści selera naciowego, kruszonka i migdał z prażonej pestki moreli

Karmelizowane morele na toście francuskim, lody z liści selera naciowego, kruszonka i migdał...

Tosty francuskie to smaczne, ale mało wyszukane danie, które można zjeść zarówno na dobry początek dnia, szybki lunch czy przyjemną kolację. Jeśli jednak dodasz do nich karmelizowane morele i lody z liści selera, podsypiesz chrupiącą...
Czytaj więcej
Chłodne napoje kawowe na upały

Chłodne napoje kawowe na upały

Letnie temperatury to doskonały pretekst, aby zrezygnować ze standardowej, ciepłej kawy i wypróbować swój ulubiony napój w nieco bardziej orzeźwiającej odsłonie. Sprawdź  propozycje naszej baristki, przygotowane w ekspresach Miele!  
Czytaj więcej
Sałatka z grillowanymi szparagami, chrupiącym jajkiem i wędzonym łososiem

Sałatka z grillowanymi szparagami, chrupiącym jajkiem i wędzonym łososiem

Masz ochotę na wykwintną sałatkę? Wykorzystaj szparagi i łososia wędzonego – te składniki to połączenie idealne! Poznaj wskazówki szefa kuchni.
Czytaj więcej
Włoska frittata ze szparagami, wędzonym twarogiem i grillowaną ciabattą

Włoska frittata ze szparagami, wędzonym twarogiem i grillowaną ciabattą

Kuchnia włoska charakteryzuje się prostotą i zamiłowaniem do najlepszej jakości produktów. Jednym z pomysłów na smaczny oraz sycący posiłek jest frittata – danie na bazie jajek z patelni. Poznaj przepis na pyszną frittatę!
Czytaj więcej
Młode pory z panierowanym jajkiem, sosem berneńskim, kozim twarogiem i orzechami laskowymi

Młode pory z panierowanym jajkiem, sosem berneńskim, kozim twarogiem i orzechami laskowymi

Młode pory z panierowanym jajkiem to prosta w przygotowaniu propozycja na smaczną i efektowną przystawkę. Zainspiruj się z Miele!
Czytaj więcej
Gammon – szynka pieczona na Święta

Gammon – szynka pieczona na Święta

Gammon to tradycyjna szynka pieczona serwowana w Anglii z okazji świąt. Jej wyjątkowy smak podkreśla miodowa marynata do mięsa. Poznaj przepis na gammon.
Czytaj więcej
Tarta cytrynowa na kruchym spodzie z kremem i włoską bezą

Tarta cytrynowa na kruchym spodzie z kremem i włoską bezą

Tarta cytrynowa z pyszną, włoską bezą to ciasto, które zachwyca słodkim i jednocześnie orzeźwiającym smakiem. Sprawdź sprawdzony przepis na tartę.
Czytaj więcej
Warzywa stir fry z cykorią z teppana i karczochem w tempurze z woka

Warzywa stir fry z cykorią z teppana i karczochem w tempurze z woka

Poznaj przepis na przepyszne i chrupiące warzywa stir fry z dodatkiem cykorii oraz karczocha w tempurze przygotowywane w chińskim woku.
Czytaj więcej
Sernik z białą czekoladą pieczony z dodatkiem pary

Sernik z białą czekoladą pieczony z dodatkiem pary

Szukasz pomysłu na puszysty sernik? Poznaj przepis na sernik z dodatkiem białej czekolady na chrupkim spodzie, który zachwyca wyjątkowym smakiem.
Czytaj więcej
Perliczka faszerowana kaszą bulgur w emulsji z domowym BBQ

Perliczka faszerowana kaszą bulgur w emulsji z domowym BBQ

Poznaj przepis na aromatyczną perliczkę faszerowaną kaszą bulgur w emulsji z domowego sosu BBQ. Przyrządź w domu danie, jak w wykwintnej restauracji.
Czytaj więcej
Makaron pappardelle z polędwicą wołową sous vide, szparagami i pomidorkami koktajlowymi

Makaron pappardelle z polędwicą wołową sous vide, szparagami i pomidorkami koktajlowymi

Poznaj wyjątkowy przepis na makaron pappardelle z aromatyczną polędwicą wołową sous vide, szparagami i pomidorkami koktajlowymi.
Czytaj więcej
Owoce morza w nowoczesnej odsłonie – małże św. Jakuba na dwa sposoby

Owoce morza w nowoczesnej odsłonie – małże św. Jakuba na dwa sposoby

Zastanawiasz się, jak przygotować małże św. Jakuba? Poznaj przepis na pieczone małże w asyście puree z selera oraz orzeźwiające ceviche.
Czytaj więcej
Kiszone warzywa w zalewie 1:2:3

Kiszone warzywa w zalewie 1:2:3

Jak przygotować zdrowe kiszone warzywa w słoiku? Poznaj przepis na kiszonkę wielowarzywną i zachwyć się jej wyjątkowym smakiem.
Czytaj więcej
Jajko sous vide z hummusem z cieciorki, salsą z krewetek, szparagami i krewetkowym aioli z chipotle

Jajko sous vide z hummusem z cieciorki, salsą z krewetek, szparagami i krewetkowym...

Poznaj przepis na przepyszne jajko sous vide z hummusem z cieciorki, salsą z krewetek, szparagami i krewetkowym aioli, przygotowany przez szefa kuchni.
Czytaj więcej
Halibut gotowany na parze w asyście potrawki z małży, ziemniaków i fasoli

Halibut gotowany na parze w asyście potrawki z małży, ziemniaków i fasoli

Pomysł na szybki obiad, jak z dobrej restauracji? Poznaj przepis na halibuta gotowanego na parze w asyście potrawki z małży, ziemniaków i fasoli.
Czytaj więcej
Gołąbki wegetariańskie z pieczonych ziemniaków i kapusty włoskiej

Gołąbki wegetariańskie z pieczonych ziemniaków i kapusty włoskiej

Poznaj przepis na gołąbki z kapusty włoskiej w wersji wegetariańskiej z aromatycznym farszem z ziemniaków i prażonych orzechów laskowych.
Czytaj więcej
Beza Pavlova z kremem mascarpone w akompaniamencie owoców i konfitowanego fenkułu

Beza Pavlova z kremem mascarpone w akompaniamencie owoców i konfitowanego fenkułu

Beza Pavlova to deser uwielbiany na całym świecie. Poznaj przepis na mini bezy z kremem mascarpone, sosem śliwkowym, konfitowanym fenkułem i owocami.
Czytaj więcej
  • O nas
  • Jakość Miele
  • Polityka plików cookies
© 2025 Miele. Wszelkie prawa zastrzeżone.